Direktlänk till inlägg 8 februari 2007

does your heart cry out inside you

Av Kittycat - 8 februari 2007 17:05

Jag undrar vad som egentligen har hänt, vart människors speciellt kvinnors självrespekt har tagit vägen. Vi verkligen formar oss efter det manliga könet, säger någon ute på stan om att man är sexig, eller om man har en för urringad tröja på sig blir mamma arg och skriker att det är minnsann inte så hon har uppfostrat oss. Nej, det är det inte. Vi uppfostras att dölja hur sexig en ung kvinnas kropp verkligen kan vara, och de tjejerna som inte döljer det blir kallade horor av "feministerna". Men det är inte det som feminism handlar om, nej det handlar om ett jämnställt samhälle, där alla är lika.Inte att männen ska kunna visa sin högre ställning i samhället och könsstrukturerna genom att säga att man är sexig, och att han får ta på en bara för att man är utmanat klädd. Speciellt minns jag dom gångerna som Alice blivit taffsad på, och hur arg hon har blivit, män som är minst fyrtio år äldre än henne, som lägger handen på hennes rumpa när hon går förbi.vad ger dem rätt att göra det? Varför gör dom ens det. Jag antar att dem gör det för att visa makt, eller för att Alice hade övertaget - hon var mycket sexigare än honom. Alice är bra, hon vägrar att ta på sig någon hora-ettiket bara för att hon har kjol på sig. Alice ska få klä sig hur hon vill, tända på vem hon vill och fan ha sex med vem hon vill. Utan att gammla gubbar får taffsa på henne. Usch jag är upprörd, och inlägget gick för djupt så jag tänker avsluta här utan att förklara vad jag försöker få fram. PUSSHEJ SUGARHEARTS

 
ANNONS
 
alis

alis

8 februari 2007 19:34

Det är bra kim! Låt inte äckliga män ta över oss! KASTA SKIT PÅ JÄVLARNA!

kram

http://winternight

 
alis

alis

8 februari 2007 19:36

dom som tafsar på oss iaf:P

http://winternight

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kittycat - 24 februari 2007 17:03

5. jessica tkr jag ser ut som en grizzly björn <-- i min svarta jacka. C :...

Av Kittycat - 23 februari 2007 10:36

det är bara för att jag har världens finaste vän. och jag älskar henne....

Av Kittycat - 22 februari 2007 20:58

jag ska pierca septum inom en vecka och är hyper ---> ^_ÖPSDJDPOÄDK^*.¨~ <-- typ sådär nah, idag gjorde jag klart mitt hår oh la la, och gjorde lockiga dreads. tuff som jag är. hähä nu ska jag sluta skriva för jag har inget vettigt att tillf...

MQ

Av Kittycat - 21 februari 2007 13:59

PS. nu är det bara 94 dagar kvar.

Av Kittycat - 21 februari 2007 13:44

1. om jag inte kommer in på nackagymnasium måste jag göra någonting dramatiskt och få MVG i allt. (jag vet inte om jag ska ha textiltmodeskapande eller bild och form som första hansdval) 2. jag vill hem och lyssna på rise against - roadside, för ...

Presentation

Omröstning

-
 fuck
 scumbag
 dirtfag
 traschan
 attentionwhore
 candycunt
 punchingball

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2007
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ P r i n c e s s s u p e r s t a r med Blogkeen
Följ P r i n c e s s s u p e r s t a r med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se